donderdag 27 juni 2013

Afscheid van een schooljaar

Ik zag bij verschillende blogs al het één en ander passeren om de juffen/meesters te bedanken. Hier was dat voor de dochter niet anders. Zij heeft haar eerste kleuterklasjaar er al op zitten en dus werden ook haar juffen bedankt met kleinigheidjes:MAAAARRRR... ik zit ook aan de andere kant van de tafel! Ook ik word als juf ieder jaar weer verrast door de creativiteit van de kinderen (meestal maken zij zelf cadeautjes en niet zozeer de mama's, ze zitten tenslotte al in het 5de leerjaar).
En daar hoort natuurlijk een wederdienst bij.
Dit jaar maakte ik voor de meisjes van mijn klas een gepersonaliseerd piramidetasje en voor de jongens een gepersonaliseerde knikkerzak. En content dat die mannen/vrouwen waren!!! Echt niet te geloven...7 opmerkingen:

 1. Ik had het maak-proces al wat gevolgd, maar amai, het resultaat mag er zekerf en vast zijn zeg, heel leuk! Ik kan geloven dat ze er blij mee waren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, z'n juf zou ik ook wel willen, dat deden ze toen ik jong was niet. Maar dat was een heel andere tijd.
  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij ons op school is het zo'n beetje de gewoonte om de kinderen van de klas iets (kleins) cadeau te geven: potloden, sleutelhangers, ... Dit jaar was het snel gekozen van mijn kant...

   Verwijderen

Fijn dat je meeleest. Ik ben benieuwd naar reacties...