vrijdag 8 januari 2016

Nieuw machientje... en machientje te koop

Ik kocht mij een nieuw machientje... Hoewel, dat is wel het understatement van de eeuw :-)

Dat machientje is een echt werkpaard, heeft een motor die maar liefst 3 x krachtiger is dan mijn vorige machine, heeft een ingebouwd boventransport, ... Dat machientje is een Pfaff expression 3.5!
Ik spaarde bij mijn verjaardag, ik spaarde bij Kerstmis, ik spaarde bij Nieuwjaar en ik legde zelf nog wat (veel) bij, ik trok vanavond naar naaimachinehandel De Clercq in Tienen... En nu is hij van mij! Ik heb hem net al eventjes uitgeprobeerd en - manlief - wat stikt dat geweldig, seg!

Nu heb ik hier ondertussen al wel 3 naaimachines en een overlock staan en eerlijk gezegd vind ik dat toch een beetje veel van het goede ;-)

Daarom verkoop ik mijn Brother Innovis 955, een naai- en borduurmachine in één... Heb je misschien interesse of weet je iemand die een machine zoekt?
Je kan altijd een kijkje gaan nemen, gewoon klikken op de foto en dan ga je automatisch naar het zoekertje:

http://www.2dehands.be/kleding-accessoires/overige-kleding-accessoires/naaimachines/brother-naaimachine-borduurmachine-271887233.html

3 opmerkingen:

  1. Hej Elke, leuk zeg, die nieuwe machine! Daar zal je zeker nog veeeeeel moois mee kunnen maken! Hopelijk raakt je 'oude' machine gauw verkocht! Ik sta trouwens vreselijk achter op je blog, op veel blogs overigens, drukke dagen hier. Volgende week lees ik hopelijk wel wat bij :-) ben nog niet zeker of ik kan komen naar het naaisalon trouwens, ik mail je nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficiat met je nieuwe aankoop! Ga je veel plezier aan beleven! Ik heb dezelfde sinds september, topmachine!

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je meeleest. Ik ben benieuwd naar reacties...