maandag 24 november 2014

Stoffenspektakel Leuven

Gisteren brachten mama en ik nog eens een bezoekje aan het Stoffenspektakel. We kwamen natuurlijk weer met overvolle handen naar huis 😄


Links katoentjes, rechts tricot


Een nieuw kleedjespatroon en naalden (die ik vorige keer dus misliep)


Nicky Velours met bijpassende rits voor een geheim project. Spijtig genoeg krijg ik de kleur niet perfect gefotografeerd, eigenlijk is het petrol, echt heel mooi!


Tricotjes voor nieuwe pyjama's voor de kids


Rechts voor het Carnavalkostuum van Line: een Pipi Langkous-kleedje. De andere stofjes daarvoor kocht ik op het Stoffenspektakel in Hasselt.
Links een leuk stofje voor een tas.


Twee tricots voor mezelf


Fotoprinttricots van bij Bambiblauw, gecombineerd met zwarte Punta di Roma, voor Julia sweaters voor Line

5 opmerkingen:

 1. Heel erg tof. Veel mooie stofjes. De laatste keer ben ik niet kunnen gaan naar het stoffenspektakel in Kortrijk. Vind ik altijd erg als ik niet kan gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie buit! Die tricots voor jezelfd heb ik nog nergens gezien. Echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waauw, heerlijk! Wat een geweldige buit, ik ben jaloers :-) lang gelden dat ik nog eens naar het stoffenspektakel ging, is altijd zo druk dat het me wat tegensteekt... Maar misschien toch nog eens gaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I.v.m. de drukte: ik ben echt heel vroeg gegaan, zodat ik er zeker was voor het opende en toen de deuren opengingen, ben ik onmiddellijk doorgegaan naar het achterste deel. Daar is op dat moment nog helemaal geen volk...

   Verwijderen

Fijn dat je meeleest. Ik ben benieuwd naar reacties...