zaterdag 28 juni 2014

Stoffenverkoop bij Something Strange

Samen met mijn mama en de kinderen trok ik vanmorgen naar de stoffenverkoop van Something Strange. Vorige keer vond ik daar héle leuke stofjes, dus ik ging graag terug.
Dit bracht ik vandaag mee...
Bovendien kwam ik daar Anneleen tegen, van de blog 'Handgemaakt, dat smaakt'...
Altijd leuk om iemand in levende lijve te ontmoeten die je blog volgt ;-)

Zij herkende mij aan het gipsverbandje van zoonlief, waar hij nog steeds mee rondloopt. (Maandag controle, hopelijk is hij er dan vanaf.)

3 opmerkingen:

 1. Eigenlijk straf dat ik je herkende aan dat dutske zijn armpje! ;-)
  Het is inderdaad wel plezant om eens iemand in levende lijve tegen te komen! Die leeuwtjes zocht ik al sinds ik ze eens ergens had laten liggen, geluk gehad! Chance dat ik die nuts for dinner niet meer gezien heb want ik had al genoeg denk ik. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. amai, weer zo'n mooie buit!! Hoe financier jij dat allemaal eigenlijk?? ;-) Ik moet me altijd (proberen) in te houden :-) Net trouwens een webshop met homebase in Kortenaken ontdekt: bellelien, met heel schone stofjes. Ik zit me nu al een paar dagen zwaar in te houden om een bestelling te doen, want ik mag niet van manlief... teveel centjes uitgegeven aan vanalles en nog wat de laatste tijd, en moet nog wat overhouden voor de solden ;-)
  Ik ben alleszins benieuwd naar wat je ermee gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad een superbuit! De inspiratie zal nu wel opborrelen! En leuk dat ik nu ook een nieuwe blog leren kennen heb :-).

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je meeleest. Ik ben benieuwd naar reacties...