zaterdag 10 mei 2014

uiLine en uiLenn

Twee deurstoppers voor de kinderkamers, voor Line en Lenn.
Ik kocht de kant-en-klaarpakketjes deze week bij Kruidvat voor twee keer geen geld en zette ze deze avond alletwee in elkaar, op een dik uur tijd. 
Makkelijk werken wel zo, alles voorgeknipt en bij elkaar gezocht :-)

7 opmerkingen:

 1. Weer heel leuk! Ik wilde ook nog effe laten weten dat er op facebook een groepsaankoop van kamsnaps is, het is echt een pak goedkoper (25 T5 voor 1,30 en 50 T5 voor 2,20, andere formaten zijn er ook, veel kleurtjes mat of glanzend..). Ik meen me te herinneren dat je facebook niet hebt, maar wilde het je toch effe laten weten. Moest je geinteresseerd zijn, wil ik wel meebestellen voor jou, dan laat je maar iets weten via mail of anders spring je maar eventjes binnen (maar let dan niet op mijn looks :-) wrsch in lelijke trui en broek en ongekamd haar of zo ;-) ). Ik kan je de instructies en kleurenkaart om uit te kiezen doormailen als je wilt. Je ziet maar he :-)

  Alleszins nog veel naaiplezier en tot een volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lap, ik heb net 400 (!) Kamsnaps besteld via kleurenmix... had ik het geweten, had ik het aan jou besteld. Je mag me altijd op de hoogte houden van zo'n acties ;-)

   Verwijderen
  2. oh, dat is jammer!! Ik weet het ook nog maar een paar dagjes, sorry! Als ik zo nog eens iets zie, laat ik het je zeker weten!! Met kamsnaps zal je voorlopig wel toekomen zeker ;-) (hoewel, aan jouw tempo!) xxx

   Verwijderen
  3. ben ook wel geinterreseerd hierin, over welke pagina/ groep gaat het?

   Verwijderen
 2. wat een toffe uilen, daar zullen de kindjes weer blij mee zijn.
  Tof gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuke uilen!
  (al moet ik zeggen dat Simone ons toch anders geleerd heeft dan te kiezen voor de "lui-wijven-versie" van een uilendeurstopper?) :D

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je meeleest. Ik ben benieuwd naar reacties...